Arca Brabant Battle 2023 

Voor de derde keer organiseert Fotobond ABW in samenwerking met Arca de Arca Fotowedstrijd in 2023. De wedstrijd is in 2023 in een nieuw jasje gestoken.Dit jaar is de wedstrijd getransformeerd naar een Brabant Battle doordat leden van Fotobond Brabant Oost ook mogen deelnemen aan deze wedstrijd. Daarbij hoort ook een nieuwe naam de Arca Brabant Battle. De verdere opzet blijft onveranderd; ieder lid mag één foto digitaal aanleveren en er is geen thema of genre gekoppeld. Inzending voor deze wedstrijd staat open vanaf 15 januari t/m 28 februari 2023. Alle details over deze wedstrijd inclusief de wijze van inzending zijn terug te vinden in het Arca Brabant Battle reglement te vinden op onze website in het onderdeel Wedstrijddocumenten. 

Arca Fotowedstrijd 2021 

De Arca Online Fotowedstrijd is een laagdrempelige fotowedstrijd voor alle leden van de Fotobond ABW. Ieder lid mag één foto digitaal aanleveren. Er is geen thema of genre gekoppeld aan deze wedstrijd. De naamgever van de wedstrijd Arca stelt drie fantastische prijzen beschikbaar: een Epson SC-P900 Printer en twee sublimatieprints.

Op 9 april vond de prijsuitreiking plaats van de Arca Fototwedstrijd 2021 in CC de Boodschap in Rijen. Het programma bestond uit twee onderdelen. Naast de bespreking en bekendmaking van de winnaars van de fotowedstrijd door de juryleden Annemiek Jongeneelen, Benvan Os en Corinne van der Laar, verzorgde Dick Bol van Arca een zeer interessante lezing over fotopapier. 

De Uitslag van Arca Fotowestrijd 2021

1.   May van den Heuvel  Verdriet
2.  Marijke de Haze  Escape
3.  Mirjam Delrue  Vergaan