Expositie De Natuur Vrienden

January
woensdag
2

Expositie FotoBE

January
zondag
13
Zondag 13 januari 2019 bent u van 11.00-17.00 uur van harte welkom bij de opening de jaarlijkse expositie van FotoBE. Op deze dag zijn de fotografen ook aanwezig. De expositie wordt gehouden in de karakteristieke kloostergangen van De Schalm in Ons Koningsoord. De expositie is daarna nog tot 28 februari tijdens de reguliere openingstijden van De Schalm te bezoeken. 
De Schalm, Ons Koningsoord, Trappistinnentuin 77, Berkel-Enschot,
Geopend maandag t/m donderdag van 09:00 tot 21:00 uur. Op vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en in het weekend alleen bij activiteiten.

Expositie Foto-Salon

January
zondag
20
Expositie FOTO-SALON in De Nieuwe Stede
Voor de tweede maal organiseert wijkcentrum De Nieuwe Stede in Tilburg een foto-expositie. Meer dan 20 amateur-fotografen brengen hun beste foto’s bijeen in deze foto-expositie: De FOTO-SALON. Er zijn foto’s te zien van: Henk Woestenberg (erelid Fotoclub AFV-Kontrast), Cursisten van de fotocursus van Marjolein Tab, en gevorderde fotografen van de Foto{inspiratie}cursus en clubleden van de fotoclub FICT (Foto Inspiratie Club Tilburg).
Foto’s van diverse thema’s worden op speelse en verrassende wijze gepresenteerd in de centrale expositieruimte. Maar ook in de grote evenementen-ruimte hangen foto’s. Tevens zijn er muzikale optredens.
Expo FOTO-SALON is te bezoeken op zondag 20 januari van 13 uur tot 16 uur.Wijkcentrum De Nieuwe Stede, Capucijnenstraat 156 in Tilburg.

Expositie Cees Mutsaerts

January
zaterdag
26

Expositie Through the pinhole

February
woensdag
20

Expositie AFV Konstrast

March
vrijdag
15
Stadsfotograaf Chris Oomes opent foto-expositie in De Symfonie

Op vrijdagavond 15 maart zal de Tilburgse stadsfotograaf Chris Oomes de expositie van fotoclub AFV Kontrast officieel openen. Ook werk van hem zelf zal hier te zien zijn, temidden van dat van ruim twintig clubgenoten. Naast individuele bijdragen toont de expositie ook gezamenlijke projecten, waaronder de ‘kettingserie’. De foto’s hangen in De Symfonie aan de Eilenbergstraat 250 in Tilburg-Noord en zijn ook overdag te zien op zaterdag 16 en zondag 17 maart.
‘Amateur Fotografen Vereniging Kontrast’ werd eind 1970 opgericht in Tilburg-Noord. In de lange geschiedenis van de club waren er onder meer exposities buurtcentrum De Schans, de Tilburgse watertoren en galerie De Verdieping. Dit jaar keert de bijna vijftigjarige fotoclub terug ‘naar huis’ want de wekelijkse bijeenkomst vindt plaats in MFA De Symfonie. Op deze plek een volledig weekend exposeren werd mogelijk dankzij het Buurtbuhne-project van ContourDeTwern en ArtFact.
Kontrast hoopt dat de nieuwe locatie leidt tot nog betere bindingen met de buurt, waar vanouds al met instanties (bibliotheek, ContourDeTwern) en andere verenigingen wordt samengewerkt. Begin dit jaar zijn door de leden nieuwe expositieborden gebouwd. Die worden met trots gepresenteerd, maar natuurlijk wel als achtergrond voor prachtig fotowerk.

Expositie Fotogroep Breda

March
zaterdag
16
Op zaterdag 16 maart 2019 wordt om 16.00 uur de jaarlijkse expositie van Fotogroep Breda geopend door voorzitter Peter Gorissen. Er hangt vrij werk van de leden van deze fotogroep. De expositie is te zien van 16 maart 2019  tot en met 22 april 2019 op de muziekafdeling van Nieuwe Veste, Molenstraat 6 Breda.

Expositie Fotoclub Optiek

March
zaterdag
16
Expositie Fotoclub Optiek in Goirle op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019.
Zaterdag van 14.00 - 17.00 uur. Zondag van 11.00 - 17.00 uur.
Wijkcentrum de wildacker, van Hogendorpplein 73 in Goirle.
 

Expositie FG ’t Experiment

March
vrijdag
29
Op 29, 30 en 31 maart 2019 houdt FG ’t Experiment haar jaarlijkse foto expositie.
Er is veel vrij werk te zien, veelal in serie getoond.
Tevens zullen er tijdens de expositie, via een doorlopende projectie, unieke foto’s getoond worden van alle leden.
Naast deze expositie zullen er ook foto’s worden getoond van de winnaars van de Fotowedstrijd Smartphone fotografie. Deze wedstrijd is door FG ’t Experiment uitgeschreven en is te vinden op de site van FG `t Experiment: http://fg-t-experiment.nl/fotowedstrijd-smartphonefotografie/
Openingstijden:  vrijdag 29 maart a.s. om 20.00 zaterdag 30 en zondag 31 maart van 13.00 – 17.00 uur in De Beuk, Rulstraat 4 te Oosterhout.
Ontmoetingscentrum De Beuk, Rulstraat 4 te Oosterhout .

Expositie Fotogroep Gilze

April
zondag
14
Op zondag 14 april houdt Fotogroep Gilze haar jaarlijkse expositie in cultureel centrum 'De Schakel' in Gilze. U bent van harte welkom om de expositie te bezoeken én om met de aanwezige fotografen in gesprek te gaan over hun werk. De toegang is gratis.

Expositie FC Zundert

June
zaterdag
29