Expositie FC Rijen

juni
zaterdag
10
Jaarexpositie FA Rijen en speciale AV-vertoning.
Op 10 en 11 juni 2023 houdt FA-Rijen haar jaarexpositie in De Boodschap, Nassaulaan 62, 5121BC Rijen. Behalve veel foto’s en AV-werk van leden zijn op de expositie dit jaar ook weer top-series te zien van buitenlandse AV-makers.
De expositie
Op de expositie tonen 25 leden hun foto’s. Iedereen presenteert zijn werk op een zelf gekozen, soms zeer verrassende, wijze en ook de onderwerpen zijn heel divers. Een tiental leden presenteert op de expositie het resultaat van het mentoraat dat het afgelopen seizoen gevolgd is bij Tom Meerman of Louis Visseren.
Een aantal leden presenteren ook hun nieuwste audiovisuele (AV) producties.
In de expositieruimte hangt bovendien een selectie van aansprekende foto’s die het afgelopen jaar gemaakt zijn in het kader van enkele clubopdrachten. Aan bod komen onder andere: ‘Foto’s met Emotie’ en ‘Foto’s in de trant van Cindy Sherman’.
De openingstijden zijn:
zaterdag 10 juni van 13.00 tot 18.00 uur
zondag 11 juni van 11.00 tot 17.00 uur.
U bent beide dagen van harte welkom en de toegang is gratis.
Speciale AV-presentatie
Challenge 321 (www.challenge321.org) is een internationale AV-wedstrijd, waarbij de ingezonden serie maximaal 3 minuten en 21 seconden lang mag zijn. Dit jaar zijn er 85 series uit echt de gehele wereld ingezonden. FA-Rijen heeft de wedstrijd voor Nederland opnieuw ‘gehost’ en doet, samen met 20 andere fotoclubs/organisaties, uit 11 landen, mee aan de jurering. Dat maakt het mogelijk om op zaterdag voor de e…