Expositie FG Breda

March
zaterdag
7

Afgelast: Expositie FC Made

April
zondag
12
De expositie van FotoClub Made is afgelast.
Afhankelijk hoe de situatie zich ontwikkelt zal de expositie uitgesteld dan wel geannuleerd worden.Afgelast: Expositie Dinasa

April
zondag
12

Afgelast: Expositie FC Steenbergen

April
zaterdag
18
Op 18april van 11.00-20.30 en op 19 april van 11.00-17.00 uur exposeren 15 enthousiaste fotografen van fotoclub Steenbergen ruim 100 foto's en circa 8 AV series in de Gummarusschool, Esdoornstraat 1 te Steenbergen.
De onderwerpen zijn ook dit jaar weer zeer gevarieerd. Toegang is zoals altijd natuurlijk gratis.


Expositie FG 't Experiment

April
vrijdag
24
Fotogroep ’t Experiment exposeert van vrijdag 24 tot en met zondag 26 april in Cultuurcentrum “De Beuk”, Rulstraat 4 te Oosterhout(nb)
Omdat in 2020 de Olympische Spelen weer plaats vinden zijn een deel van de leden met het thema “sport” aan de slag gegaan. Naast de foto’s gemaakt voor die thema wordt er eveneens vrijwerk geëxposeerd.
Vorig jaar was de startphone fotowedstrijd een groot succes en willen we voortzetten met een nieuwe smartphoto-fotowedstrijd. Dit jaar met het thema “sport”. De tien beste foto’s worden geëxposeerd en ook dit jaar ontvangt de winnaar een prijs.
De foto’s voor deze smartphotoywedstrijd kunnen tot 1 april worden opgestuurd naar het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De spelregels en voorwaarden van deze wedstrijd zijn te vinden op de website van FG ’t Experiment: http://fg-t-experiment.nl/wedstrijdvoorwaarden.
Openingstijden Expositie.
vrijdag van 20.00 tot 22.00
zaterdag en zondag 13.00 tot 17.00

Expositie Collectief Brabant

April
zaterdag
25