Module Series maken (1 avond)

Hoe maak je eigenlijk een serie? Welke type series zijn er? Wat gebeurt er wanneer je meerdere beelden naast elkaar zet en hoe belangrijk is de volgorde? Wanneer vormen foto's een serie? Hoe selecteer je je beelden voor een serie? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de avondmodule Series Maken. Heb je interesse schrijf je dan in.

De cursusmodule series maken is een vast onderdeel van het cursusaanbod in de afdeling. De module is ontwikkeld door de taakgroep Opleidingen & Sprekers van de Fotobond. Bij deze module gaan we er vanuit dat je kennis hebt van beeldtaal en beeldelementen en dat je seriematig wil werken.

De module wordt op een avond gegeven door Monique de Zwart, mentor van de Fotobond. De inhoud van de cursus bestaat uit:

- powerpointpresentatie 
- handout en cursusmap
- oefeningen (eventueel met eigen werk)

Er zijn twee mogelijkheden om deze cursusmodule te volgen:

1. individueel, via de afdeling, bij voldoende aanmeldingen wordt een avond gepland in CC De Boodschap, Nassaulaan 64 in Rijen. Bij minimaal 10 aanmeldingen gaat de cursus door. Kosten: leden €.30,-- p.p. // niet leden €.50,-- p.p.

2. via de club. In overleg met de club komt de mentor de avond verzorgen op de club. 

Informatie en aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

seriesweb2