E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Fotografencafé Kasteel Woerden

Titel:
Fotografencafé Kasteel Woerden
Wanneer:
ma 5 aug 2019
Locatie:
Kasteel Woerden - Woerden
Categorie:
Lezing
Fotografencafé Kasteel Woerden

Omschrijving

Programma voor maandag 5 Augustus 2019 

18.00 uur: Fotografen diner

In het restaurant van Het Kasteel, reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

19.00 uur: Fotoplaza

Werk van aanstormend talent...

19.00- 19.20 uur: Intermezzo – Japan is een groep van vier Nederlandse fotografen-kunstenaars : Karin Vlugter, Jet Vugts, Connie van Rijn en Martin van Thiel – , die Nederlandse en Japanse impressies met elkaar verbinden in hun kunst. Alle vier de fotografen hebben een verbinding met Fotoschool Statief uit Utrecht. De groep is opgericht in 2018. Statief is opgericht in 1984. In mei 2019 hebben de fotografen een reis naar Japan gemaakt. Martin van Thiel verzorgt de boeiende presentatie. Alle informatie over de kunstenaars, exposities en kunstwerken op www.intermezzo-japan.nl.

19.20-19.40 uur: Ilona Langbroek presenteert haar (cum laude) afstudeerproject van de foto-academie Amsterdam: ‘Stilzwijgend verlies’: https://www.ilonalangbroek.com/about.

 20.00 uur: Ilvy Njiokiktjien

Ilvy Njiokiktjien is een onafhankelijke Nederlandse fotografe en media journalist. Ze was de eerste fotografe die de Zilveren Camera won. Zij was ook de eerste Fotograaf des Vaderlands.

21.15 uur: Portfolio reviews

Portfolio reviews door onze professionele fotografen/ reviewers. Fotografen worden uitgenodigd hun foto’s voor te leggen aan reviewers die deze foto’s van advies zullen voorzien.

 


Locatie

Locatie:
Kasteel Woerden
Straat:
Kasteel 3
Plaats:
Woerden
Land:
Netherlands