E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Expositie FA Rijen

Titel:
Expositie FA Rijen
Wanneer:
za 10 juni 2017 - zo 11 juni 2017
Locatie:
CC De Boodschap - Rijen
Categorie:
Exposities

Omschrijving

Expositie FA Rijen op 10 en 11 juni 2017

FA-Rijen houdt haar jaarlijkse foto-expositie in De Boodschap, Nassaulaan 62 te Rijen. Behalve veel foto’s en AV-werk van leden zijn op de expositie dit jaar ook top-series te zien van AV-makers uit diverse landen.

Op de expositie tonen de leden recent fotowerk op een door hen zelf gekozen wijze. Enkele leden presenteren ook hun nieuwste audiovisuele (AV) producties. In de foyer en gangen van de Boodschap hangt bovendien de “jokeropdracht” en een selectie van het instagramfoto’s van de leden.

Verder is er de keuze van een vakjury te zien van alle foto’s die zijn ingezonden naar een door FA-Rijen uitgeschreven Instagram-fotowedstrijd. Iedereen kon tot begin mei foto’s insturen met als thema Sportief Gilze-Rijen en de enige voorwaarde was dat de foto gemaakt moest zijn in de gemeente Gilze en Rijen. Op zaterdag om 14.00 uur zal jurylid en wethouder Ariane Zwarts de prijswinnaar van de jury bekend maken en de expositie officieel openen. Tijdens de expositie kan ook het publiek hun favoriete foto kiezen.

De openingstijden zijn zaterdag 10 juni van 13.00 tot 18.00 uur en zondag 11 juni van 11.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Speciale AV-presentatie

Challenge 321 (www.challenge321.org) is een nieuwe, internationale AV-wedstrijd, waarbij de ingezonden serie maximaal 3 minuten en 21 seconden lang mag zijn. FA-Rijen heeft de wedstrijd voor Nederland ‘gehost’ en doet (samen met fotoclubs uit 7 andere landen) mee aan de jurering. Dat maakt het mogelijk om tijdens de expositie een aantal van de 113 ingezonden series te laten zien van makers uit verschillende landen. De geselecteerde series zullen worden vertoond op zaterdag 10 juni om 10.00 uur in De Boodschap. Omdat het aantal zitplaatsen beperkt is, is toegang hierbij alleen mogelijk na voorregistratie via de website www.farijen.nl

Voor nadere informatie www.farijen.nl

Foto: Jac van Leijsen


Locatie

Locatie:
CC De Boodschap
Straat:
Nassaulaan 62-64
Postcode:
5121 BC
Plaats:
Rijen
Land:
Netherlands