Fotowedstrijd FA Rijen

February
woensdag
1
FA Rijen organiseert een fotowedstrijd. Het thema is : Sportief Gilze en Rijen. Doe mee en laat zien wat jij onder sportief verstaat.
Er zijn twee mogelijkheden om een foto in te sturen:
1. Zet hem op je openbare Instagram account en vermeld bij de informatie #farijenfotowedstrijd 2017, @farijen en ook de plaats waar de foto gemaakt is
2. Mail je foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld in de mail de plek (binnen Gilze en Rijen) waar de foto is gemaakt
Winnende foto's zijn te zien op onze volgende expositie en voor de beste foto's is er een prijs. Meer weten? Alle informatie staat op onze website www.farijen.nl
 

Fotogroep 't Experiment

April
vrijdag
28
Fotogroep ’t Experiment houdt haar jaarlijkse Expositie van vrijdag, 28 april tot en met zondag 30 april.
Theo van Waas, fotograaf en mentor van de Fotobond, zal de expositie openen op vrijdag om 20.00 uur. Van Waas begeleidde het afgelopen seizoen de leden van ’t Experiment. De expositie kent naast vrij werk, een aantal bijzondere composities. Deze zijn samengesteld uit vier foto’s, die tezamen een vierluik vormen waarin lijnen, kleuren en vormen in elkaar overvloeien en samen weer één geheel zijn. De uitvoering van de opdracht voor deze vierluiken t.b.v. de expositie, was niet eenvoudig. De leden van ’t Experiment zijn ook daarom erg benieuwd naar de reacties van bezoekers en nodigen andere (amateur-)fotografen en belangstellenden graag uit tot commentaar.
De expositie wordt dit jaar gehouden op een nieuwe, centraal gelegen accommodatie, te weten in centrum De Beuk, Rulstraat 4 te Oosterhout (naast de Vredeskerk). U bent van harte welkom!
Vrijdag 28 april van 20.00 - 22.30 uur
Zaterdag 29 april van 13.00 - 17.00 uur
Zondag 30 april van 13.00 - 17.00 uur
 

Expositie Fotogroep De Huiskamer

May
vrijdag
5
Expositie FG De Huiskamer op 5, 6 en 7 mei in de Stadsgalerij Oude Vest 34 in Breda.
Opening vrijdag 5 mei om 19.00 uur. Zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur.

 

Fotogroep CreatiVision

May
vrijdag
5
Van 5 mei tot en met 26 mei expositie Fotogroep CreatiVision in de Bibliotheek van Tilburg-Centrum, Koningsplein 10.
Opening 5 mei vanaf 19.00 uur. De Leden zijn aanwezig op 5, 6 en 7 mei.
 
 
 

Expositie FA Rijen

June
zaterdag
10
Expositie FA Rijen op 10 en 11 juni 2017
FA-Rijen houdt haar jaarlijkse foto-expositie in De Boodschap, Nassaulaan 62 te Rijen. Behalve veel foto’s en AV-werk van leden zijn op de expositie dit jaar ook top-series te zien van AV-makers uit diverse landen.
Op de expositie tonen de leden recent fotowerk op een door hen zelf gekozen wijze. Enkele leden presenteren ook hun nieuwste audiovisuele (AV) producties. In de foyer en gangen van de Boodschap hangt bovendien de “jokeropdracht” en een selectie van het instagramfoto’s van de leden.
Verder is er de keuze van een vakjury te zien van alle foto’s die zijn ingezonden naar een door FA-Rijen uitgeschreven Instagram-fotowedstrijd. Iedereen kon tot begin mei foto’s insturen met als thema Sportief Gilze-Rijen en de enige voorwaarde was dat de foto gemaakt moest zijn in de gemeente Gilze en Rijen. Op zaterdag om 14.00 uur zal jurylid en wethouder Ariane Zwarts de prijswinnaar van de jury bekend maken en de expositie officieel openen. Tijdens de expositie kan ook het publiek hun favoriete foto kiezen.
De openingstijden zijn zaterdag 10 juni van 13.00 tot 18.00 uur en zondag 11 juni van 11.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.
Speciale AV-presentatie
Challenge 321 (www.challenge321.org) is een nieuwe, internationale AV-wedstrijd, waarbij de ingezonden serie maximaal 3 minuten en 21 seconden lang mag zijn. FA-Rijen heeft de wedstrijd voor Nederland ‘gehost’ en doet (samen met fotoclubs uit 7 andere landen) mee aan de...