Benevisie 2017

Dit jaar wordt de Benevisie georganiseerd in Belgie door Koninklijke Fotogroep Pallieter in Lier. De Prijsuitreiking en opening van de Benevisie is op zaterdag 28 oktober 2017 om 15.00 uur in CC Vredeberg, Vredebergstraat 12-14 in Lier België. Aansluitend is de tentoonstelling te bezoeken in het Vleeshuis aan de Grote Markt in Lier. De expositie is daarna nog te bezoeken op zondag 29 oktober 2017 van 10.00 tot 18.00 uur. 

Voorprogramma Benevisie 
Voorafgaand aan de prijsuitreiking organiseert de organiserende club een programma. Koninklijke Fotogroep Pallieter vond dat de stad Lier wel een ideale plaats is om een kleine fotorally te organiseren waarbij de deelnemers quizvragen oplossen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 20 oktober. 

U wordt dan op 28 oktober verwacht tussen 10.00 en 11.00 uur voor de Zimmertoren op het Zimmerplein te Lier. Wij vragen 4€ voor de onkosten van het drukwerk en een drankje (koffie of..) met een versnapering. Dit kan u ter plaatse betalen. U ontvangt dan het bundeltje van de rally. Niet alleen worden het parcours en de rallyvragen belicht aan de hand van foto’s, maar wordt u ook uitgenodigd om onderweg zelf interessante foto’s te maken van de omgeving van de rallypunten. Het parcours zelf kan op anderhalf uur afgelegd worden, inclusief de fotostops. Volg nauwgezet het traject dat op het stadsplannetje aangeduid werd en de richtlijnen van de routebeschrijving. De antwoorden op de vragen zijn steeds te vinden binnen 360° vanaf de locatie van de richtfoto. In het Begijnhof, St. Margaretastraat 29 wordt koffie met versnapering aangeboden. De vragen worden beantwoord op het allerlaatste blad. U geeft dit blad af als u Vredeberg binnenkomt. Later op de dag worden de laureaten bekroond op gepaste Lierse wijze. Digitale beelden met Wetransfer sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 31 november. Deze worden getoond op de KAVF vergadering van januari. De prijsuitreiking, met aanwezigheid van de jury om feedback te geven, gebeurt in het auditorium van Vredeberg in de Vredebergstraat, terwijl de receptie en tentoonstelling plaats vinden in het Vleeshuis op de Grote Markt. Beide locaties zijn in Lier op een vijftal minuten stapafstand van elkaar.

Uitslag Benevisie 2016