Cursus Fotobespreken

Het is nog steeds mogelijk de cursus Fotobespreken te volgen in onze afdeling. De cursus bestaat uit vijf avonden, waarin vooral het bespreken van foto's aan de hand van de vier pijlers uit het cursusboek wordt geoefend. Daarnaast is er aandacht voor het uitwisselen van ervaringen en de theorie uit het cursusboek. Bij voldoende belangstelling (minimaal 10) gaat de cursus van start.

De cursus is gepland op de volgende donderdagavonden:
23 februari - 23 maart - 20 april - 11 mei en 15 juni 2017 van 20.00 - 22.00 uur. 

Locatie: Gilze, Rijen of Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Naam, telefoonnummer, e-mail en lidnummer van de fotobond. De cursus wordt gegeven door Henk van den Anker, mentor van de Fotobond.

Kosten:
€.75,-- voor de cursus (te betalen op rekeningnummer NL51 RABO 0163 8126 40 t.n.v. Fotobond ABW)
€.19,-- voor het lesboek, Over foto’s gesproken, van Hans Brongers en Simon Ophof (door €.19,-- over te maken op rekeningnummer NL65 RABO 0176 9715 05 t.n.v. fotobond Eindhoven, o.v.v. “boek fotobespreken” + uw lidnummer van de Fotobond + uw adresgegevens)

 

cursusboek

 

Vervolg op de cursus Fotobespreken

Inmiddels hebben al heel wat leden de cursus Fotobespreken gevolgd. Wij hopen dat daardoor het fotobespreken in de clubs sterk verbeterd is. In opvolging van de cursus is er voor clubs een mogelijkheid om een avond begeleiding van de docent in te zetten. Tijdens deze avond kunnen vragen vanuit de club worden besproken t.a.v. het fotobespreken en kunnen nieuwe werkvormen worden toegelicht. De docenten in onze afdeling zijn Henk van den Anker en Monique de Zwart. Voorwaarde voor deze avond is dat er vanuit de club leden zijn geweest die de cursus Fotobespreken hebben gevolgd.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding wordt in overleg met de club een datum geprikt en kort besproken welke wensen er zijn ten aanzien van de inhoud.