E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Lezing & Workshop Natuurfotografie door Gertjan Ketelaars

Titel:
Lezing & Workshop Natuurfotografie door Gertjan Ketelaars
Wanneer:
ma 24 juni 2019
Locatie:
Bibliotheek Heusden - Heusden, Noord Brabant
Categorie:
Lezing
Lezing & Workshop Natuurfotografie door Gertjan Ketelaars

Omschrijving

Lezing Natuurfotografie door Gertjan Ketelaars

Wil jij weten hoe je goede natuurfoto´s maakt? Kom dan op maandag 24 juni naar de lezing over natuurfotografie door natuurfotograaf Gertjan Ketelaars. In samenwerking met de Bibliotheek Heusden organiseert Fotoclub Drunen in de vestiging in Drunen deze lezing in navolging van het boek en de expositie Verrassend Brabant.

Gertjan is een bevlogen natuurfotograaf uit ons eigen Drunen. Hij neemt je deze avond mee in de wereld van natuurfotografie. Van indrukwekkende landschappen tot prachtige vogels, schitterende planten, bloemen en insecten. Voor natuurfotografie moet je veel geduld hebben en vooral ook vroeg opstaan. De natuur is in het vroege ochtend licht vaak op zijn mooist. Gertjan speelt graag met licht en (on)scherpte in zijn beelden. Hij deelt graag zijn passie en kennis.

Praktische informatie

De lezing “Natuurfotografie door Gertjan Ketelaars” is op maandag 24 juni van 19.30u tot 22.00u in de bibliotheek in Drunen. De entree voor deze lezing bedraagt €5,00. Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Heusden : https://bibliotheekheusden.op-shop.nl/375/lezing-natuurfotografie-door-gertjan-ketelaars/24-06-2019

 

Workshop Natuurfotografie

Aansluitend aan de lezing “Natuurfotografie door Gertjan Keterlaars” organiseren Fotoclub Drunen en Bibliotheek Heusden een workshop natuurfotografie op zaterdag 29 juni.

Fotoclub Drunen neemt je mee naar natuurgebied De Moerputten tussen Vlijmen en ’s-Hertogenbosch. Tijdens een wandeling door het natuurgebied, die onder andere voert over de prachtige oude spoorbrug bent u volop in de gelegenheid foto’s te maken onder leiding van de leden van Fotoclub Drunen. De leden van Fotoclub Drunen helpen u graag met tips en trics om het perfecte plaatje te schieten.

Praktische informatie

Deelname aan de workshop Natuurfotografie is gratis. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 20 personen. Je kunt je aanmelden via de website van Bibliotheek Heusden:https://bibliotheekheusden.op-shop.nl/373/workshop-natuurfotografie/29-06-2019

De workshop is op zaterdag 29 juni van 10.00u tot ongeveer 13.00u. We verzamelen op de parkeerplaats aan de Deutersestraat in ‘s-Hertogenbosch.

Let op: VOL = VOL

 


Locatie

Locatie:
Bibliotheek Heusden
Straat:
Kasteellaan 36
Postcode:
5156CJ
Plaats:
Heusden
Provincie:
Noord Brabant
Land:
Netherlands