Afdelingsmentoraat AM

Het afdelingsmentoraat is bedoeld voor de fotograaf die zich wil verdiepen in zijn/haar fotowerk maar niet in de gelegenheid is, bv. omdat men individueel lid is of omdat de club geen mentoraat aanbiedt. De nadruk ligt op het maken van series, die de deelnemer in overleg met de mentoren gaat maken. Het zal dan ook gaan over ideeën, beeldtaal en beeldelementen, inhoudelijkheid, verhaal en zeggingskracht. Wat wil de maker zeggen, uitbeelden? Hoe werk je de serie persoonlijk uit en in welke context?

In de afdeling ABW worden twee verschillende afdelingsmentoraten georganiseerd:

1. “ONTWIKKELEN van de persoonlijk fotografie”
Dit mentoraat is voor de fotograaf die zich graag wat verder wil verdiepen in het maken van series. Aan de hand van meegebracht fotowerk bespreken we welk onderwerp of project je graag graag zou willen uitwerken. Er is aandacht voor compositie, beeldtaal, series en selectie.

 2. “RUIMTE voor verdieping”
Dit mentoraat is voor de fotograaf die seriematig werkt en zich fotografisch inhoudelijk verder wil verdiepen. Er wordt gewerkt aan een eigen project binnen een thema.
 Er is aandacht voor inhoud, beeldanalyse, kracht en beeldtaal.

De mentoraten worden gegeven door Henk van den Anker en Monique de Zwart. Er kunnen minimaal 10 en maximaal 12 mensen deelnemen aan dit mentoraat. De kosten zijn €.95,-- per deelnemer. Na afloop van het mentoraat zal een expositie worden gehouden. 

Aanmelden en informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 AM banner