Afdelingsmentoraat AM (5 avonden)

Het afdelingsmentoraat is bedoeld voor de fotograaf die zich wil verdiepen in zijn/haar fotowerk maar niet in de gelegenheid is, bv. omdat men individueel lid is of omdat de club geen mentoraat aanbiedt. De nadruk ligt op het maken van series, die de deelnemer in overleg met de mentoren gaat maken. Het zal dan ook gaan over ideeën, beeldtaal en beeldelementen, inhoudelijkheid, verhaal en zeggingskracht. Wat wil de maker zeggen, uitbeelden? Hoe werk je de serie persoonlijk uit en in welke context?

In de afdeling ABW worden twee verschillende afdelingsmentoraten georganiseerd:

1. “HET MAKEN VAN EEN SERIE VAN VIJF MET SAMENHANG”
Dit mentoraat is gestart op 31 oktober 2017 en wordt gegeven met het oog op de wedstrijden Foto Regionaal en Foto Nationaal en de moeilijkheidsgraad bij het maken van een serie van vijf. Het mentoraat wordt projectmatig aangepakt en uitgevoerd met aandacht voor inhoud en selectie. 

 2. “RUIMTE VOOR VERDIEPING”
Dit mentoraat is voor de fotograaf die seriematig/projectmatig werkt en zich fotografisch inhoudelijk verder wil verdiepen. Er wordt gewerkt aan een eigen project. Er is aandacht voor inhoud, beeldanalyse, kracht en beeldtaal. Dit mentoraat wordt gegeven door Monique de Zwart, mentor van de Fotobond op de volgende dinsdagen: 23 januari, 6 maart, 17 april, 29 mei en 3 juli 2018.  Telkens van 20.00 - 22.00 uur.
Locatie CC De Boodschap, Naussaulaan 62 in Rijen. Er kunnen minimaal 10 en maximaal 12 mensen deelnemen aan dit mentoraat. Voor dit mentoraat kun je je nog aanmelden. 

De kosten voor deelname aan het afdelingsmentoraat zijn €.60,-- per deelnemer. Aanmelden en informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 AM banner