Afdelingsmentoraat AM (5 avonden)

Wil je werken aan een project of een serie en wil je daarover deskundig advies? Wil je leren van andere fotografen die ook aan een eigen project op serie werken? Is er geen of weinig ruimte in je club om feedback te krijgen op je fotowerk? Dan is een afdelingsmentoraat iets voor jou!

Het afdelingsmentoraat is bedoeld voor de fotograaf die zich wil verdiepen in zijn/haar fotowerk.De nadruk ligt op het maken van series of het werken aan een eigen project. Er is aandacht voor ideeën, beeldtaal en beeldelementen, inhoudelijkheid, verhaal en zeggingskracht. Wat wil je als fotograaf zeggen, uitbeelden? Hoe werk je de serie persoonlijk uit en in welke context?

In de afdeling ABW worden twee verschillende afdelingsmentoraten georganiseerd:

1. “HET MAKEN VAN EEN SERIE VAN VIJF MET SAMENHANG”
Dit mentoraat is gestart op 31 oktober 2017 en wordt gegeven met het oog op de wedstrijden Foto Regionaal en Foto Nationaal en de moeilijkheidsgraad bij het maken van een serie van vijf. Het mentoraat wordt projectmatig aangepakt en uitgevoerd met aandacht voor inhoud en selectie. 

 2. “RUIMTE VOOR VERDIEPING”
Dit mentoraat is voor de fotograaf die seriematig/projectmatig werkt en zich fotografisch inhoudelijk verder wil verdiepen. Er wordt gewerkt aan een eigen project. Er is aandacht voor inhoud, beeldanalyse, kracht en beeldtaal. Dit mentoraat wordt gegeven door Monique de Zwart, mentor van de Fotobond op de volgende dinsdagen: 17 april, 29 mei, 3 juli, 21 augustus en 2 oktober  2018.  Telkens van 20.00 - 22.00 uur.

Locatie CC De Boodschap, Naussaulaan 62 in Rijen. Er kunnen minimaal 10 en maximaal 12 mensen deelnemen aan dit mentoraat. Voor dit mentoraat kun je je nog aanmelden. 

De kosten voor deelname aan het afdelingsmentoraat zijn €.60,-- per deelnemer. Aanmelden en informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  AM banner