Afdelingsmentoraat AM

Het afdelingsmentoraat is bedoeld voor de fotograaf die zich wil verdiepen in zijn/haar fotowerk maar niet in de gelegenheid is, bv. omdat men individueel lid is of omdat de club geen mentoraat aanbiedt. De nadruk ligt op het maken van series, die de deelnemer in overleg met de mentoren gaat maken. Het zal dan ook gaan over ideeën, beeldtaal en beeldelementen, inhoudelijkheid, verhaal en zeggingskracht. Wat wil de maker zeggen, uitbeelden? Hoe werk je de serie persoonlijk uit en in welke context?

In de afdeling ABW worden twee verschillende afdelingsmentoraten georganiseerd:

1. “HET MAKEN VAN EEN SERIE VAN VIJF MET SAMENHANG”
Dit mentoraat wordt gegeven met het oog op de wedstrijden Foto Regionaal en Foto Nationaal en de moeilijkheidsgraad bij het maken van een serie van vijf. Dit mentoraat zal projectmatig worden aangepakt en uitgevoerd met aandacht voor inhoud en selectie. Dit mentoraat wordt gegeven door Henk van den Anker, mentor van de Fotobond op de volgende dinsdagen: 31 oktober 2017, 12 december 2017, 16 januari 2018, 20 februari 2018 en 27 maart 2018. Telkens van 20.00 - 22.00 uur. Locatie De Schakel, Kerkstraat 104 in Gilze.  Er kunnen minimaal 10 en maximaal 12 mensen deelnemen aan dit mentoraat. Dit mentoraat is vol en start op 31 oktober.

 2. “RUIMTE VOOR VERDIEPING”
Dit mentoraat is voor de fotograaf die seriematig/projectmatig werkt en zich fotografisch inhoudelijk verder wil verdiepen. Er wordt gewerkt aan een eigen project. Er is aandacht voor inhoud, beeldanalyse, kracht en beeldtaal. Dit mentoraat wordt gegeven door Monique de Zwart, mentor van de Fotobond op de volgende dinsdagen: 23 januari 2018, 6 maart 2018, 17 april 2018 en waarschijnlijk 29 mei en 3 juli.  Telkens van 20.00 - 22.00 uur.
Locatie CC De Boodschap, Naussaulaan 62 in Rijen. Er kunnen minimaal 10 en maximaal 12 mensen deelnemen aan dit mentoraat. Voor dit mentoraat kun je je nog aanmelden. 

De kosten voor deelname aan het afdelingsmentoraat zijn €.60,-- per deelnemer. Aanmelden en informatie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 AM banner